Leveransinformation

Leveransinformation

Leveranstiden inom Sverige är max 14 arbetsdagar om inget annat anges. Vid beställning av flera produkter sampackas din order och skickas när samtliga produkter finns för leverans. Skulle någon av de produkter du beställt vara tillfälligt slut eller ha lång leveranstid så meddelar vi dig. Observera att status "shipped" betyder att beställningen har gått till tillverkningen.

Vi använder DHL för att leverera och paketet skickas till ditt närmaste DHL-ombud. Avisering sker i första hand till det mobiltelefonnummer som anges vid beställningen; om det inte finns, skickas ett mejl. Skulle både mobilnummer och e-postadress saknas, sker aviseringen med brev till leveransadressen. 

För beställningar över 1500 kr bjuder vi på frakten, därunder tillkommer 130 kr. Detta gäller leveranser inom Sverige. Samtliga fraktkostnader är inklusive moms. För inte uthämtade paket fakturerar vi 200 kr i administrationskostnad.

När DHL hämtat leveransen ger vi klartecken till Klarna att de kan skicka fakturan, därför kan det hända att denna kommer före produkterna.

 

Kontakta oss på info@gustavsbergsporslinsfabrik.se om det gäller köp från och/eller leverans till annat land.

 

 

 

Texten uppdaterad 2017-11-08

top